Такий рецепт навряд чи можна назвати повсякденним, м’ясо цієї птиці не частий гість на нашому столі. Тому вермішелевий суп здасться особливо смачним.
Інгредієнти
М’ясо качки – 700 гр. | |
Картопля – 4 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Дрібна вермішель – 2 жмені | |
Спеції – за смаком | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Лавровий лист – за смаком | |
Перець чорний (горошком) – за смаком |
Вермішелевий суп з качки– прекрасна ідея для шикарного обіду. З м’яса цієї птиці страви виходять особливо насиченими і ароматними. М’ясо дуже жирне, тому ті, хто стежать за фігурою, можуть варити суп на другому бульйоні. Звичайно, качку можна замінити куркою. Курячий суп не менш смачний! У суп з качки додають рис, локшину або гречку (ми будемо використовувати дрібну вермішель).
Покроковий рецепт
Приготуємо бульйон для супу-локшини. Промиваємо м’ясо, розрізаємо на порційні шматки. Заливаємо холодною водою і чекаємо, поки закипить. В процесі закипання видаляємо пінку, щоб бульйон став більш чистим і прозорим.
Далі приготуємо інгредієнти для смачного качиного бульйону. Це будуть лаврушка, чорний перець горошинами і сіль. Після закипання кладемо все вищеперелічене в каструлю з бульйоном, зменшуємо газ і варимо близько 60 хвилин.
Наступним кроком чистимо картоплю, моркву і готуємо залишилися складові нашого вермішельного супу.
Нарізаємо картоплю і моркву будь формою (у мене кубиками).
Відправляємо подрібнені овочі в бульйон. Варимо ще півгодини, за 10 хвилин до кінця запускаємо дрібну вермішель. Суп локшина на підході ).
У завершенні посипаємо приправою, розливаємо по порційних тарілках, додаючи шматочки м’яса в кожну порцію.
Вермішелевий суп з качки готовий! Приємного апетиту!