Вершковий суп з горбушею – апетитне перша страва швидкого приготування.
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Вершковий сир – 50 г | |
Цибуля – 1 шт. | |
Стейки горбуші – 2 шт. | |
Чорний мелений перець – за смаком | |
Зелений соус – 1 ст. л. |
Вершковий суп з горбушею – смачне і апетитне перше блюдо з ноткою пікантності і ніжною смаковою гаммою. Суп дуже ароматний, порадує наваристим бульйоном і виразним вершковим смаком. Зелений соус надає страві цікавий акцент і певну пряність.
Покроковий рецепт
Подрібнити картоплю на дрібні кубики. Додати моркву, нарізану на шматочки. Подрібнити кубиками цибулину. Залити овочі водою і відправити на вогонь. Готувати до напівготовності картоплі.
Додати в суп стейки горбуші, попередньо видаливши хребти.
Приправити страву з вершковим сиром. Якщо сиру під рукою немає, можна використовувати вершки або сметанку. Довести страву до готовності всіх інгредієнтів і гармонійного смаку.
Розлити настоявшийся суп по тарілках. Краще всього наполягати блюдо після приготування протягом чверті години.
Полити кожну тарілочку супу зеленим соусом, приготованим з рубаної зелені, гарбузового або оливкової олії, морської солі, перцю і прованських трав.
Подавати ароматне перше страву до столу. Приємного апетиту!