Подрібнити картоплю на дрібні кубики. Додати моркву, нарізану на шматочки. Подрібнити кубиками цибулину. Залити овочі водою і відправити на вогонь. Готувати до напівготовності картоплі.
Додати в суп стейки горбуші, попередньо видаливши хребти.
Приправити страву з вершковим сиром. Якщо сиру під рукою немає, можна використовувати вершки або сметанку. Довести страву до готовності всіх інгредієнтів і гармонійного смаку.
Розлити настоявшийся суп по тарілках. Краще всього наполягати блюдо після приготування протягом чверті години.
Полити кожну тарілочку супу зеленим соусом, приготованим з рубаної зелені, гарбузового або оливкової олії, морської солі, перцю і прованських трав.
Подавати ароматне перше страву до столу. Приємного апетиту!