Вершковий суп з горбушею

Вершковий суп з горбушею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подрібнити картоплю на дрібні кубики. Додати моркву, нарізану на шматочки. Подрібнити кубиками цибулину. Залити овочі водою і відправити на вогонь. Готувати до напівготовності картоплі.

Додати в суп стейки горбуші, попередньо видаливши хребти.

Приправити страву з вершковим сиром. Якщо сиру під рукою немає, можна використовувати вершки або сметанку. Довести страву до готовності всіх інгредієнтів і гармонійного смаку.

Розлити настоявшийся суп по тарілках. Краще всього наполягати блюдо після приготування протягом чверті години.

Полити кожну тарілочку супу зеленим соусом, приготованим з рубаної зелені, гарбузового або оливкової олії, морської солі, перцю і прованських трав.

Подавати ароматне перше страву до столу. Приємного апетиту!