Вершковий рибний суп з сьомги і картоплі.
Інгредієнти
Червона риба – 200 г ( свіжої сьомги або форелі) | |
Картопля – 300-400г | |
Помідори – 200 г | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Морква – 1 шт. | |
Вершки – 200 мл (10%) | |
Сіль – за смаком | |
Рослинна олія – 2 столові ложки | |
Петрушка – не велика жменя |
Вершковий суп з рибою і картоплею.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти для рибного супу…
Картоплю почистити, порізати кубиками. Цибулю почистити, дрібно нарізати. Помідори порізати дрібними кубиками (можна зняти шкірку, попередньо опустивши на 1 хвилину в окріп). Моркву натерти на дрібній тертці. Сьомгу нарізати красивими невеликими кубиками.
На сковороді розжарити рослинну олію, обсмажити на ньому цибулю до золотистого кольору.
Додати моркву, смажити до золотистого кольору. Додати помідори, злегка обсмажити.
Каструлю наповнити наполовину водою, додати засмажку.
Коли закипить вода, закинути картоплю, посолити, варити 15 хвилин.
Потім додати сьомгу.
Відразу додати вершки (можна замінити маскарпоне – 2 столові ложки або вершковим сиром – 5 столових ложок) і варити 5 хвилин. За необхідності підсолити.
Перед подачею готовий вершковий суп з сьомгою присипати рубаною зеленню. Приємного апетиту!