.
Інгредієнти
Огірки – 1 шт. (свіжий) | |
Сир Філадельфія – 100 г (або інший вершковий) | |
Часник – 1-2 зубчики | |
Майонез – 40 г | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Вершково-огірковий соус з часником
Цей соус я вперше скуштувала у ресторані. З тих пір я його і люблю. Поданий він був у маленькому соуснику, оточений нарізаним брусочками свіжих овочів. Смак – ніжний вершковий з огірочком і часничком, який додає якусь пікантність. Готується дуже просто.
Я вважаю, що він відмінно підійде ще й до риби або м’яса.
Покроковий рецепт
Інгредієнти.
Огірок натерти на дрібній тертці.
Змішати вершковий сир і майонез в чаші.
Додати до вершкової суміші тертий огірок, тертий часник. Посолити, поперчити, перемішати.
Перелити в соусник і подавати до столу.
Приємного апетиту!