Весняний салат з редискою і яйцем

Весняний салат з редискою і яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати необхідні інгредієнти для салату.

Отже, редис гарненько промити, обрізати ятера-корінці. Нарізати редис дуже тонкими пластинками. Якщо редис попався гіркий, кладемо пластинки в каструльку і промиваємо під холодною проточною водою, потім відкидаємо на сито. Гіркота зникне. Вимочувати редис не потрібно.

Кріп промити і обсушити, дрібно порубати. Часник почистити і дрібненько порізати (можна придушити через чеснокодавку). Кількість часнику в цьому салаті можна варіювати, залежно від власних смакових переваг.

У миску викласти майонез, гірчицю і сметану.

Додати порізані кріп і часник. Гарненько перемішати. Перекласти приготовану заправку в маленьку сервірувальну чашечку.

Перепелині яйця відварити круто. Варити 1-2 хвилини після закипання, так як при тривалій термічній обробці смакові якості цього продукту псуються, і жовток у яєць стає «гумовим». Після варіння яєчка відразу опустити в холодну воду. Охолоджені яйця почистити і порізати навпіл. Відкласти в сторону.

В глибокій чаші змішати пластинки редиски і заздалегідь промитий і обсохшіе салатний мікс.

На велике плоске блюдо викласти салатний мікс з редисом. Зверху по периметру розкласти половинки яєць. У центр блюда поставити чашку з заправкою, ну ось і все, весняний салат з редису на швидку руку готовий, подаємо до столу. Приємного апетиту!