Відбивна грудка під шубкою

Відбивна грудка під шубкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт м’яса не вимагає окремого приготування гарніру.

Покроковий рецепт


Грудки моєму, відбиваємо.

Солимо, перчимо, викладаємо на деко.


Картоплю тремо на тертці, віджимаємо, укладаємо шаром на грудки. Додаємо трохи солі.


Обсмажуємо на сковороді в невеликій кількості олії цибулю і гриби. Викладаємо зверху на шар картоплі.


Тремо на тертці сир, розкладаємо на шар грибів. Змащуємо майонезом і відправляємо в розігріту духовку на 1 годину.

Готову страву порційно розкладаємо на тарілки, прикрашаємо, подаємо. Приємного апетиту!