Не бійтеся експериментувати зі спеціями, цим ви ще більше підкреслить смак і аромат.
Інгредієнти
Баклажан – 1 шт. | |
часник – 4 зубчики | |
яйця – 1-2 шт. | |
борошно для обсипання – 4 ст. л. | |
сіль, перець спеції – за смаком | |
масло рослинне – 3 ст. л |
Як приготувати Відбивні з баклажанів
Оригінальний рецепт, відразу і не зрозуміти з чого приготовано блюдо.
Покроковий рецепт
Баклажани чистимо від шкірки і нарізаємо пластинами по 5 мм
Подрібнюємо часник на тертці або часникодавці. Мені більше подобається перший спосіб.
Відбиваємо пластини баклажан молотком або качалкою
Втираємо сіль, перець, спеції і часник баклажани.
Готуємо борошно і яйця збиваємо
Обвалюємо по черзі баклажани в борошно потім в яйце
Обсмажуємо на розігрітій сковорідці з маслом з двох сторін до золотистого кольору.
15 хвилин і наше блюдо готове.
Приємного апетиту!