Не бійтеся експериментувати зі спеціями, цим ви ще більше підкреслить смак і аромат.

Інгредієнти
| Баклажан – 1 шт. | |
| часник – 4 зубчики | |
| яйця – 1-2 шт. | |
| борошно для обсипання – 4 ст. л. | |
| сіль, перець спеції – за смаком | |
| масло рослинне – 3 ст. л |
Оригінальний рецепт, відразу і не зрозуміти з чого приготовано блюдо.
Покроковий рецепт

Баклажани чистимо від шкірки і нарізаємо пластинами по 5 мм

Подрібнюємо часник на тертці або часникодавці. Мені більше подобається перший спосіб.

Відбиваємо пластини баклажан молотком або качалкою

Втираємо сіль, перець, спеції і часник баклажани.

Готуємо борошно і яйця збиваємо


Обвалюємо по черзі баклажани в борошно потім в яйце




Обсмажуємо на розігрітій сковорідці з маслом з двох сторін до золотистого кольору.



15 хвилин і наше блюдо готове.
Приємного апетиту!
