Відбивні з баклажанів

Відбивні з баклажанів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оригінальний рецепт, відразу і не зрозуміти з чого приготовано блюдо.

Покроковий рецепт

Баклажани чистимо від шкірки і нарізаємо пластинами по 5 мм

Подрібнюємо часник на тертці або часникодавці. Мені більше подобається перший спосіб.

Відбиваємо пластини баклажан молотком або качалкою

Втираємо сіль, перець, спеції і часник баклажани.

Готуємо борошно і яйця збиваємо


Обвалюємо по черзі баклажани в борошно потім в яйце




Обсмажуємо на розігрітій сковорідці з маслом з двох сторін до золотистого кольору.



15 хвилин і наше блюдо готове.
Приємного апетиту!