Звичайний рецепт домашніх відбивних з індички для святкового столу.
Інгредієнти
М’ясо індички – 1 кілограм Краще всього брати філе. Таке м’ясо легше відбити, і в ньому не буде зайвих прожилок. | |
Мінеральна вода – 1 стакан Воду краще брати сильногазований. | |
Яйця – 3 штуки | |
Борошно – 200 грам | |
Чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком |
Смачне м’ясо індички зробить смак відбивних більш ніжним. Секрет приготування найніжнішої закуски полягає в маринаді, в якому м’ясо необхідно замочити на кілька годин. Для маринаду необхідно використовувати мінеральну воду. Для пишності можна додати трохи газованої води в яйце для панірування.
Покроковий рецепт
М’ясо нарізати на невеликі шматочки середньої товщини. Відбити кухонним молотком. Викласти в глибоку тарілку і залити мінеральною водою до самого верху. Покласти в холодильник на півгодини.
Підготувати панірування. Розбити яйця і збити віночком до однорідного стану. Посолити, поперчити і додати 3 ложки мінеральної води.
В окрему миску насипати борошно або панірувальні сухарі.
Дістати м’ясо, і розігріти сковорідку. Додати соняшникову олію. Обваляти шматочки м’яса спочатку в борошні, а потім в яєчної паніровці. Смажити на невеликому вогні, постійно перевертаючи.
Подавати гарячим, прикрасивши тарілку листям салату.