Отже, беремо відповідний шматок свинячої м’якоті. Промиваємо під проточною водою, обтираем насухо відразу ж паперовим рушником. Реалізуємо свинину на обробну поверхню, нарізаємо у формі плоских шматочків товщиною близько 1,5-2 див.
Далі шматки м’яса потрібно відбити. Скористаємося спеціальним молоточком для відбиття м’яса. Рекомендується шматок м’яса покласти в харчову плівку (мішечок) для полегшення кулінарної завдання.
Відбиті шматочки свинини перчимо за смаком, не забуваємо посолити. Яйце збиваємо гарненько за допомогою міксера. Кожну відбивну потім в яйці.
Перекладаємо потім відбивну борошно. Обвалюємо з двох сторін.
Можна відправляти відбивні на сковороду для смаження. Підрум’янюємо на помірному вогні з двох сторін наші відбивні.
Соковиті відбивні зі свинини в яєчному клярі готові. Угощаемся на здоров’я!