Відкритий пиріг з сиром

Відкритий пиріг з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хочете порадувати своїх домочадців солодким і корисним Творожником? Тоді ця страва ідеально підійде для сімейного чаювання

Покроковий рецепт

Готуємо інгредієнти: борошно просіваємо додаємо сюди ж сіль,цукор і розпушувач; масло ріжемо кубиками і залишаємо при кімнатній температурі на 30 хвилин; у сир додаємо ванілін, яйце, цукор

Тісто. З’єднуємо нашу суху суміш з маслом, ретельно розминаємо руками, накриваємо плівкою і в холодильник на 1 годину

Вимішуємо тісто, робимо з нього колобок. Якщо раптом тісто не ліпиться, не біда, просто додайте в нього ще вершкового масла і все вийде

Беремо форму для випічки змащуємо маслом (будь-яким) я брала соняшникова . Ділимо тісто на 2 частини, беремо одну з них викладаємо рівномірно, закриваючи дно форми і робимо невеликі бортики

Викладаємо сирну начинку рівномірно

Решту тіста трьом на тертці і рівномірно висипаємо на пиріг. Після чого відправляємо його в духовку на 20-25 хвилин, періодично перевіряйте готовність пирога і…

Приємного апетиту!