Вінегрет з квашеною капустою

Вінегрет з квашеною капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Насамперед необхідно підготувати потрібні овочі: буряк, моркву, картоплю. Для більшої корисності буряк я запікаю в фользі в духовці, якщо вона середнього розміру випікаємо приблизно 1 годину 30 хвилин при температурі 180 градусів, для того щоб переконатися, чи готова вона, проткніть буряк зубочисткою або ножем, якщо легко входить значить готова. Картопля з морквою відварити до готовності.

Коли овочі охолонуть, очистіть їх від шкірки і починайте нарізати дрібними кубиками.

Нарізаючи буряк, складайте її окремо від усіх овочів, щоб вона раніше часу не зафарбувала інші овочі. Далі нарізаємо цибулю ріпчасту і солоний огірок. Додаємо квашену капусту.

Тепер змішуємо всі інгредієнти, крім буряків, додаємо оливкову олію, трошки солі і додаємо за смаком чорний мелений перець і перемішуємо. В окремій мисочці додаємо оливкова олія буряк і перемішуємо, це робиться окремо тому, щоб наш салат довше був різнобарвним.

По закінченню декількох хвилин, можна з’єднати буряки з іншими овочами і насолодитися смаком осіннього овочевого салату. Приємного апетиту.