Вишнева брускетта з прошутто і сиром

Вишнева брускетта з прошутто і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хрустка брускетта з найніжнішим сиром, прошутто і вишнею

Інгредієнти

чіабатта – 1 буханка
олія оливкова – 1
сир “Рікотта” – 100 г
вишня – 12 шт
шинка (прошутто) – 80 г

Як приготувати Вишнева брускетта з прошутто і сиром

Рецепт швидкого у приготуванні і смачної закуски. Цей рецепт прийшов до нас з Італії. Рецепт на основі традиційного італійського хліба – чиабатт, але можна замінити на звичайний тостовий хліб.

Покроковий рецепт

Нагрійте духовку на максимальну температуру. Наріжте чіабатту на 12 скибочок.

Потім промокніть всі шматки хліба в оливковій олії. Пропекти кожен шматок по 2 хвилини на кожну сторону.

Намажте рівномірно сир Рікотта на ваш хліб. Покладіть зверху скибочки шинки з вишеньками.

Облити все це оливковою олією. Приємного апетиту.