Хрустка брускетта з найніжнішим сиром, прошутто і вишнею
Інгредієнти
чіабатта – 1 буханка | |
олія оливкова – 1 | |
сир “Рікотта” – 100 г | |
вишня – 12 шт | |
шинка (прошутто) – 80 г |
Як приготувати Вишнева брускетта з прошутто і сиром
Рецепт швидкого у приготуванні і смачної закуски. Цей рецепт прийшов до нас з Італії. Рецепт на основі традиційного італійського хліба – чиабатт, але можна замінити на звичайний тостовий хліб.
Покроковий рецепт
Нагрійте духовку на максимальну температуру. Наріжте чіабатту на 12 скибочок.
Потім промокніть всі шматки хліба в оливковій олії. Пропекти кожен шматок по 2 хвилини на кожну сторону.
Намажте рівномірно сир Рікотта на ваш хліб. Покладіть зверху скибочки шинки з вишеньками.
Облити все це оливковою олією. Приємного апетиту.