Вівсянка в банку

Вівсянка в банку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий і головне – швидкий десерт до сніданку, який можна приготувати з вечора.

Інгредієнти

Вівсяні пластівці швидкого приготування (геркулес) – 100 гр.
Яблуко – 50 гр.
Цукор – 2 ч. л.
Какао – 1,5 ч. л.
Волоські горіхи – 10 гр.
Йогурт – 100 гр.
Вода – 100 гр.

Як приготувати Вівсянка в банку

Лінивий геркулес – легкий сніданок з вечора для тих, кому вранці хочеться швидко, корисно і смачно поснідати, а часу на приготування страв не вистачає. Таку кашу легко приготувати з вечора на ранок вас чекатиме смачний солоденький десертик. Рецептів безліч – я розповім вам про своє улюбленому шоколадно-фруктовим. Експериментуйте з фруктами, йогуртами, горіхами і сухофруктів, адже від цього кардинально змінюється і смак страви. Такий сніданок сподобається любителям солодкого вранці. Якщо ви не встигаєте приготувати сніданок – це не привід відмовлятися від самого важливого прийому їжі. Просто приготуйте вівсянку в банку і снідайте швидко, ситно і смачно!

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для страви. Потрібно приготувати чисту банку або ж інший посуд, який буде закриватися кришкою і підходить для зберігання гарячих страв. Наколоти волоські горіхи або використовуйте будь-які улюблені горішки.

Висипати геркулес швидкого приготування в банку першим шаром. Краще всього використовувати саме геркулес, він швидше настоїться і придбає потрібний для цієї страви смак. Додати до пластівців цукор.

Залити окропом, накрити банку блюдечком або кришкою і залишити настоюватися на десять хвилин.

Очистити яблуко від шкірки, вирізати серединку.

Дрібно нарубати половинку яблука кубиками. Ви можете використовувати абсолютно будь-які фрукти – полуниця, банани, вишня, ківі, грушку або манго.

До настояної каші додаємо какао або шоколадну крихту. Ретельно перемішуємо.

Додаємо в блюдо волоські або інші горіхи за смаком. Бажано, заздалегідь горіхи вимочити в теплій воді.

На горішки викладаємо шматочки фруктів.

Заливаємо фруктово-горіховий шар будь-яким улюбленим йогуртом. У мене йогурт з персиковим наповнювачем. Закриваємо геркулес кришкою і, після остигання, відправляємо на всю ніч у холодильник. А на ранок нас чекатиме смачний і вже готовий солодкий сніданок. Приємного апетиту!