Восьминіг, тушкований в томатах

Восьминіг, тушкований в томатах – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В даному блюді присутній простота приготування, чарівність смаку і незрівняний аромат. У разі, якщо ви досі не пробували морепродукти то це те, що вам необхідно!

Покроковий рецепт

1. Почніть приготування з восьминога. Спочатку його потрібно обробити, а потім опустити в окріп і варити. Важливо, щоб восьминіг був у стані напівготовності.

2. Наступне – це очистити овочі і нарізати якомога дрібніше.

3. Помідори ошпарити окропом і зняти шкірку. М’якоть дрібно нарубати або перекрутити через м’ясорубку. У випадку з другим процесом, можна перекрутити і інші інгредієнти.

4. Овочі перекладіть на сковороду і тушкуйте близько 10 хвилин. Додайте прянощі, лавровий листочок.

5. Восьминіг наріжте на порції і відправте в соус. Додайте маслини і/або оливки.

6. Тушкуйте страву ще 15 хвилин. Соус повинен зменшиться. Після відразу подавайте до столу.