Незвичайне, але цілком доступне в приготуванні блюдо – вугор, в маринаді з соєвого соусу.
Інгредієнти
риба вугор – 1 тушка | |
борошно – 30 грам | |
сіль – 2 грами | |
оливкова масло – 10 мл | |
соєвий соус – 5 мл |
Вугор – це смачна риба і ті, хто її недооцінюють не праві. Представляємо вам простий рецепт її приготування за лічені хвилини. Для цього вам знадобиться трохи продуктів.
Покроковий рецепт
1. Спочатку вугор необхідно очистити будь-яку іншу рибу і випатрати.
2. Після цього знадобиться філірувати тушку. Для цього голову відрізають, а тушку розрізають уздовж по хребту. З однією з сторін у вас повинен залишитися хребет, який ви витягуєте. Залишилися кісточки можна пощипати за допомогою пінцета, але їх не повинно бути багато.
3. Наступний етап – це паніровка. Борошно перемішайте з сіллю і занурте філе риби в ній (Для зручності філе риби можна розрізати на великі частини).
4. Сковороду прогрійте з оливковою олією. Викладіть вугор і обсмажте з двох сторін. Після, залийте рибу соєвим соусом і тушкуйте ще 10 хвилин до готовності.
5. Подавайте рибу з відварним рисом. Приємного апетиту!