Яблучний штрудель

Яблучний штрудель – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти.

Підготуємо яблука: помити, очистити від шкірки, нарізати дрібними кубиками.

Висипаємо в яблука борошно, корицю, цукор. Даємо настоятися 15 хвилин.

Розкачує тісто в прямокутник, викладаємо на папір для випічки. На одну половину викладаємо горіхи.

Зверху викласти яблука.

Закріпити краю, щоб вийшов закритий пиріг. Зробити поздовжні надрізи. Яйце збити.

Обмазати яйцем і поставити в духовку випікатися 50 – 60 хвилин при температурі 170 градусів.

Як тільки відчуєте аромат – страва готова!