Пиріг готується дуже просто і досить швидко. Інгредієнти для його приготування легко можна знайти в магазині або на ринку.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування пирога.
Яйця розтерти з цукром.
Додати туди соду гашену оцтом.
Потім додати сметану, вершкове масло і борошно. Все добре перемішати. Тісто не повинно бути сильно крутим.
Змастити форму для випічки вершковим маслом. Викласти туди половину тіста. Добре розрівняти.
Яблука порізати скибочками (попередньо видалити серцевину) і викласти на тісто.
Чорниці (можна використовувати свіжу або заморожену) викласти на яблука.
Покрити зверху рештою тестом і поставити в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку приблизно на годину.
Яблучно-чорничний пиріг готовий. Подавати можна як теплим, так і захололим. Добре підійде до чаю. Приємного апетиту!