Інгредієнти
Фісташки – |
Виявляється, фісташки в Ірані, називають сміється горіхом. Так як вони, коли дозрівають, відкриваються тільки наполовину. Існує навіть легенда, за якою закохані зустрічаються в фісташкових садах, в надії почути, як тріщать відкриваються горіхи. Це обіцяє удачу.
Фісташки чудово виводять шлаки з організму і допомагають дотримуватись фігуру. Збільшують працездатність мозкових клітин, роботу серця, корисні при кашлі, печінкових та шлункових кольках і як болезаспокійливий засіб. Фісташки не містять ніяких шкідливих домішок і добавок і дуже корисні.
Покроковий рецепт
Фісташки очистити від шкаралупи.
Обдати очищені фісташки окропом, дати постояти 2-3 хвилини, злити воду. Потім залити горіхи холодною водою.
Воду злити, зняти з фісташок плівку.
Дрібно посікти або перемолоти в блендері. Далі, використовувати за призначенням.