Яловича печінка, тушкована в сметані з цибулею

Яловича печінка, тушкована в сметані з цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яловича печінка, тушкована з цибулею. Додавши сметанку ви зробите її більш ніжною.

Інгредієнти

Печінка яловича – 800 гр.
Цибуля – 1 шт.
Сметана – 2 ст. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Яловича печінка, тушкована в сметані з цибулею

Яловича печінка є дуже корисним продуктів, особливо для підростаючого покоління, людей похилого віку та вагітних. У ній міститься багато корисних вітамінів і мікроелементів. Самий напевно відомий спосіб приготування – це гасіння печінки в сметані. При такому способі приготування печінка виходить дуже ніжна

Покроковий рецепт

Печінка замочити в молоці на 3-4 години, для того щоб з неї вийшла гіркота. Дістати, промити, очистити від плівок. Нарізати невеликими шматками.

Цибулю промити, очистити від лушпиння і нарізати великими шматками.

Обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.

Додати до цибулі печінку і трохи обсмажити всі шматочки. Долити води, посолити і тушкувати 20-25 хвилин до готовності.

Додати сметану, розмішати і згасити ще хвилин десять.

Подаємо до столу гарячим. Приємного апетиту!