Отже, спочатку потрібно акуратно очистити від плівок і проток печінку, потім промити її у великій кількості прохолодної води, підсушити і нарізати не дуже великими брусками, кубиками…
Печінку посолити, заправити помідорами, подрібненими в брендере, коріандр. За бажанням печінку і соковиті помідори можна присипати сіллю і якимись додатковими спеціями.
Підготувати спеціальну скляну ємність для мікрохвильової печі, змастити її невеликою кількістю вершкового масла. Викласти в неї промаринованную печінку.
Після цього надіслати скляну ємність з печінкою в мікрохвильову піч і готувати під кришкою на найвищій потужності приблизно десять хвилин.
Промити помідори і нарізати їх тоненькими кільцями. Викласти нарізані овочі на тарілочку.
Перекласти ароматну печінку на блюдо і подавати її в теплому вигляді, присипавши все дрібно нарізаною зеленню.