Яловича печінка з коріандром і помідором в мікрохвильовій печі

Яловича печінка з коріандром і помідором в мікрохвильовій печі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, спочатку потрібно акуратно очистити від плівок і проток печінку, потім промити її у великій кількості прохолодної води, підсушити і нарізати не дуже великими брусками, кубиками…

Печінку посолити, заправити помідорами, подрібненими в брендере, коріандр. За бажанням печінку і соковиті помідори можна присипати сіллю і якимись додатковими спеціями.

Підготувати спеціальну скляну ємність для мікрохвильової печі, змастити її невеликою кількістю вершкового масла. Викласти в неї промаринованную печінку.

Після цього надіслати скляну ємність з печінкою в мікрохвильову піч і готувати під кришкою на найвищій потужності приблизно десять хвилин.

Промити помідори і нарізати їх тоненькими кільцями. Викласти нарізані овочі на тарілочку.

Перекласти ароматну печінку на блюдо і подавати її в теплому вигляді, присипавши все дрібно нарізаною зеленню.