Яловичина з болгарським перцем і томатами

Яловичина з болгарським перцем і томатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’якоть яловичини (у мене тазостегнова частина) гарненько промити під холодною проточною водою, обсушити, нарізати дрібними кубиками.

Болгарський перець помити, видалити плодоніжку і серцевину з насінням, нарізати дрібними кубиками. З помідорів зняти шкірку, дрібно нарізати.

Розігріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити на олії м’ясо, посолити, поперчити (за бажанням), тушкувати до випаровування рідини. (Так як м’ясо дрібно порізане, готується воно дуже швидко).

У сковороду викласти овочі, періодично помішуючи, тушкувати 10 хвилин. Потім вилити сік томатів, продовжувати тушкувати під закритою кришкою близько 15 хвилин.

Додати прованські трави (або іншу по вашому смаку сушену травичку). Довести до появи бульбашок, вимкнути вогонь (приблизно 2 хвилини).

Спагеті відварити відповідно до інструкції, злити воду. Викласти готові макарони на плоску тарілку у вигляді серця.

Викласти м’ясо. Присипати зверху зеленню і шматочками сиру. Приємного апетиту!