Овочевий суп з яйцями – ситне дієтичне блюдо для повсякденного меню.

Інгредієнти
| Цибуля – 1 шт. | |
| Картопля – 3 шт. | |
| Морква – 1/2 шт. | |
| Яйце – 1 шт. | |
| Сіль – за смаком | |
| Зелень – невеликий пучок | |
| Перець – за смаком |
Яєчний суп із зеленню і коренеплодами – це ароматне, просте і смачне блюдо на швидку руку. Такий суп можна приготувати всього лише за півгодини, що виручить кожну господиню. Дієтичне Блюдо, легке, некалорійне і нежирне. Також, перевагою страви є і бюджетність супчика, адже такі доступні і прості компоненти знайдуться в будь-якому холодильнику.
Покроковий рецепт

Очистити картоплю і нарізати на шматочки. Подрібнити цибулю.

Очищену моркву вимити, нарізати на шматочки. Залити овочі водою і відправити на вогонь тушкуватися до напівготовності.

Яйце збити виделкою. Ввести в суп в момент, коли картопля і морква будуть м’якими.

Всипати в суп рубаний зелений лук. Довести страву до смаку, приправити і посолити. Зняти суп з вогню і дати настоятися не менше, ніж 10 хвилин.

Розлити яєчний суп по тарілках і відразу ж подавати до столу гарячим. Блюдо відмінно підкреслить свіжоспечений хліб, хрусткі часникові грінки або тости. Приємного апетиту!
