Це рецепт один з варіантів традиційного яєчного супу. Простий у приготуванні з невеликою кількістю інгредієнтів.
Інгредієнти
курячі яйця – 4 штуки | |
м’ясний бульйон – 1 літр | |
ріпчаста цибуля – 1 головка | |
стебло селери – 2 штуки | |
соєвий соус – за смаком | |
яєчна локшина – 100 грам |
Японці не люблять витрачати багато часу на приготування їжі і при цьому віддають перевагу завжди свіжоприготовлену їжу. В їх стравах завжди досить багато овочів, мало або майже немає м’яса.
Покроковий рецепт
Яйця збити віночком.
Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння, порізати великими шматками. Селера вимити і нарізати шматочками по 5 мм завтовшки.
М’ясний бульйон поставити на вогонь. Довести його до кипіння і закинути туди селеру і цибулю. Варити 15 хвилин.
Збиті яйця додати до бульйону і помішувати протягом 2-3 хвилин. Вимкнути вогонь і відразу додати яєчну локшину і накрити каструлю кришкою. Перед вживання додати соєвий соус за смаком. Приємного апетиту!