Яєчний японський суп з локшиною і селерою

Яєчний японський суп з локшиною і селерою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це рецепт один з варіантів традиційного яєчного супу. Простий у приготуванні з невеликою кількістю інгредієнтів.

Інгредієнти

курячі яйця – 4 штуки
м’ясний бульйон – 1 літр
ріпчаста цибуля – 1 головка
стебло селери – 2 штуки
соєвий соус – за смаком
яєчна локшина – 100 грам

Як приготувати Яєчний японський суп з локшиною і селерою

Японці не люблять витрачати багато часу на приготування їжі і при цьому віддають перевагу завжди свіжоприготовлену їжу. В їх стравах завжди досить багато овочів, мало або майже немає м’яса.

Покроковий рецепт

Яйця збити віночком.

Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння, порізати великими шматками. Селера вимити і нарізати шматочками по 5 мм завтовшки.

М’ясний бульйон поставити на вогонь. Довести його до кипіння і закинути туди селеру і цибулю. Варити 15 хвилин.



Збиті яйця додати до бульйону і помішувати протягом 2-3 хвилин. Вимкнути вогонь і відразу додати яєчну локшину і накрити каструлю кришкою. Перед вживання додати соєвий соус за смаком. Приємного апетиту!