Смачний салат з печінкою тріски з додаванням яєць, вареної моркви і сиру. Щоб салат не був “важким” заправляємо салат сметаною.
Покроковий рецепт
Моркву відварити до готовності. Остудити, почистити, порізати кубиками.
Яйця відварити круто, остудити в крижаній воді Почистити нарізати кубиками.
Відкрити консерву, злити рідину, витягти печінка тріски. Порізати печінка тріски кубиками.
Сир натерти на дрібній тертці.
Тепер збираємо салат. Всі підготовлені інгредієнти змішуємо в глибокій чаші. Додаємо сметану і сіль за смаком. Можна приправити перцем (за бажанням). Додати дрібно рубану зелень. Гарненько перемішати. Викласти салат в тарталетки.
Прикрасити листочками петрушки. Приємного апетиту!