Яєчно-сирний салат з печінки тріски в тарталетках

Яєчно-сирний салат з печінки тріски в тарталетках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний салат з печінкою тріски з додаванням яєць, вареної моркви і сиру. Щоб салат не був “важким” заправляємо салат сметаною.

Покроковий рецепт

Моркву відварити до готовності. Остудити, почистити, порізати кубиками.

Яйця відварити круто, остудити в крижаній воді Почистити нарізати кубиками.

Відкрити консерву, злити рідину, витягти печінка тріски. Порізати печінка тріски кубиками.

Сир натерти на дрібній тертці.

Тепер збираємо салат. Всі підготовлені інгредієнти змішуємо в глибокій чаші. Додаємо сметану і сіль за смаком. Можна приправити перцем (за бажанням). Додати дрібно рубану зелень. Гарненько перемішати. Викласти салат в тарталетки.

Прикрасити листочками петрушки. Приємного апетиту!