Юшка з коропа

Юшка з коропа – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рибний суп з коропа і коренеплодів – наваристое перша страва на швидку руку.

Інгредієнти

Суповий набір з коропа – 200 г
Картопля – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Лимонний сік – 1 ч. л.
Чорний перець – щіпка
Зелень – пучок
Часник – 2 зубки

Як приготувати Юшка з коропа

Рибний суп з коропом – смачне і наваристое страва швидкого приготування. Суп виходить дуже ситним і запашною, неймовірно корисним і смачним. Таке блюдо підійде для повсякденного або похідного приготування. Блюдо легко приготувати за півгодини, особливо, якщо є заздалегідь заготовлений рибний бульйон. Особливо смачний Суп з часниковими грінками або свіжоспеченими булочками з моцарелою.

Покроковий рецепт

Приготувати бульйон на суповом наборі з коропа. Це може бути голова або рибний кістяк.

Очистити картоплю і вимити. Нарізати на кубики і залити процідженим рибним бульйоном. Додати кружальця цибулі і моркви. Відправити суп на вогонь.

Всипати в суп рубаний часник.

Подрібнити цибулю. Додати в суп разом з іншою зеленню за смаком, спеціями і прянощами за п’ять хвилин до готовності страви.

Дати вусі настоятися чверть години. Розлити суп по тарілках і подавати. Блюдо відмінно впишеться в повсякденне меню, підійде для дітей. Приємного апетиту!