Рибний суп з коропа і коренеплодів – наваристое перша страва на швидку руку.
Інгредієнти
Суповий набір з коропа – 200 г | |
Картопля – 2 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Лимонний сік – 1 ч. л. | |
Чорний перець – щіпка | |
Зелень – пучок | |
Часник – 2 зубки |
Рибний суп з коропом – смачне і наваристое страва швидкого приготування. Суп виходить дуже ситним і запашною, неймовірно корисним і смачним. Таке блюдо підійде для повсякденного або похідного приготування. Блюдо легко приготувати за півгодини, особливо, якщо є заздалегідь заготовлений рибний бульйон. Особливо смачний Суп з часниковими грінками або свіжоспеченими булочками з моцарелою.
Покроковий рецепт
Приготувати бульйон на суповом наборі з коропа. Це може бути голова або рибний кістяк.
Очистити картоплю і вимити. Нарізати на кубики і залити процідженим рибним бульйоном. Додати кружальця цибулі і моркви. Відправити суп на вогонь.
Всипати в суп рубаний часник.
Подрібнити цибулю. Додати в суп разом з іншою зеленню за смаком, спеціями і прянощами за п’ять хвилин до готовності страви.
Дати вусі настоятися чверть години. Розлити суп по тарілках і подавати. Блюдо відмінно впишеться в повсякденне меню, підійде для дітей. Приємного апетиту!