Навіть звичні фаршировані овочі можуть перетворитися в незвичайну і привабливу закуску. Потрібно лише докласти трохи фантазії.
Покроковий рецепт
У перцю і помідорів потрібно зрізати верхівку і вичистити серцевину. Їх ми будемо фарширувати, поки відкласти в сторону.
Ковбасу порізати дрібними кубиками. У мисці перемішують ковбасу, дрібно порізану цибулю і масло.
Сир дрібно натирають і теж викладають в майбутню начинку. Ще раз все потрібно гарненько перемішати і нафарширувати овочі.
Начинку слід щільно утрамбувати. Потім перець і помідор помістити в холодильник, щоб начинка застигла.
Години через 3 можна нарізати овочі кружальцями — медальйонами (товщина 0,5 см). Виходить смачна і симпатична закуска, яка хороша і в будні і на свята.