Закуска – курка з папороттю й овочами

Закуска – курка з папороттю і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт не складний. Підходить скоріше для сімейного вечері, або скромного застілля з друзями.

Покроковий рецепт

Обсмажити на олії курку з сіллю і приправою до золотистої скоринки, викласти в загальне глибоке блюдо.

На залишках олії від курки прихопити порізаний соломкою папороть, близько хвилини, що папороть не перестав шурхотіти. (ВАЖЛИВО: Якщо папороть круто посолен (домашнього посолу), потрібно вимочити його в трьох холодних водах протягом доби). При обсмажуванні не солити. Вкласти в загальну страву, не перемішувати.

Порізати цибулю, болгарський перець, морква. Обсмажувати на олії. Не солити. Коли почне з’являтися золотистий рум’янець додати розрізані за вздовж зубчики часнику (крупно), кунжут, стручек перцю Чилі цілком, соєвий соус. Тушкувати 2-3 хвилини. Дати постояти 3 хвилини. ПРИБРАТИ Чилі. Внести в загальну страву, добре перемішати. Дати настоятися в холодильнику. Приємного апетиту!)