Закуска «Морква»

Закуска «Морква» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Скоро великдень і багато фарбують яйця, роблять великодня, печуть паски, булочки у вигляді зайчиків. І ось у мене виникла одна класна ідея — зробити несолодкі булочки в якості закуски у вигляді морквини. Це дуже цікава закуска. Вона підійде і на свято Пасхи і на всяк випадок для святкового застілля. Закуска «Морква» буде коронною стравою вашого столу, особливо в дитяче свято. Безсумнівно це сподобається діткам. Начинку можете вибрати будь-яку, на свій смак. Знову ж таки, хоч, солодку, фруктову, з кремом і так далі. Хоч не солодку, начинену салатиками за вашим смаком. Робиться все просто. Конуси-морквини можна приготувати заздалегідь і навіть за день, за два до свята. А начинкою наповнювати їх безпосередньо перед подачею. Дотримуйтесь покрокової інструкції і у Вас все вийде!

Покроковий рецепт