ОБОВ’ЯЗКОВО: не тримати снеки у фритюрі довше 30 секунд, так вони розваляться
Інгредієнти
сіль – за смаком | |
сире яйце – 4 | |
крохмаль – 20 грам | |
борошно – 70 грам | |
тепле молоко – 0.5 л |
Нам знадобляться: 4 сирих яйця, 20 г крохмалю (будь-якого), 70 г борошна, 0.5 літра теплого молока,сіль за смаком
Додаємо в миску яйця, сіль і перемішуємо до побіління жовтків, після цього додати крохмаль з борошном і перемішати.Розігріваємо молоко і додаємо в миску з вмістом. Ставимо на маленький вогонь,постійно помішуючи, 2 хвилини, до загустіння. Після цього викладаємо наш крем на деко або у форму і ложкою розподіляємо шар. Ставимо в морозилку на 30 хвилин (важливо обмотати деко харчовою плівкою).
Витягуємо отриманий “млинчик” і розрізаємо на рівні кубики. Білки,які залишилися після крему перелити в миску і збиваємо. Паніруємо кубики в такому порядку: спочатку в борошні,потім в яйце і потім в панірувальні сухарі. Тримаємо у фритюрі приблизно 20 секунд за кілька кубиків до появи скоринки. Після всього цього можна подавати закуску. Дуже смачно з томатним соусом.
Покроковий рецепт
Додаємо в миску яйця, сіль і перемішуємо до побіління жовтків
Додати крохмаль з борошном і перемішати
Розігріваємо молоко і додаємо в миску з вмістом. Розчиняємо з тестом. Ставимо на маленький вогонь,постійно помішуючи, 2 хвилини, до загустіння.
Викладаємо наше тісто – крем на деко і ложкою розподіляємо шар .
Ставимо в морозилку на 30 хвилин (важливо обмотати деко харчовою плівкою).
Витягуємо отриманий “млинчик” і розрізаємо на рівні кубики.
Білки, які залишилися після крему перелити в миску і збиваємо.
Паніруємо “кубики-снеки” в такому порядку: спочатку в борошні, потім у збиті білки і потім в панірувальні сухарі.
Тримаємо у фритюрі приблизно 20 секунд, приблизно, по 7 кубиків до появи скоринки.
Подаємо снеки з яким-небудь соусом. Приємного апетиту!