Закуска з фаршированих перців з сиром і грибами

Закуска з фаршированих перців з сиром і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінна фарширована закуска для будь-якого святкового столу. Готується дуже просто, а встояти перед нею неможливо.

Покроковий рецепт

1. Розігрівають духовку до 230 ° C градусів.
Болгарський перець готують: промивають, видаляють з кожного плоду плодоніжки з насінням. Розрізають кожен перець навпіл для подальшого фарширування.

2. Гриби промивають і дрібно нарізають.

3. Сирний сир змішують з грибами, подрібненої 1 столовою ложкою петрушки, 1 дрібно нарубаним зубчиком часнику. Додати сіль і перець (можна замінити при бажанні улюбленими спеціями). Перемішують.

4. Сирно-грибну суміш викладають у підготовлені перці досить щільно і на деко (вистелений пергаментним папером). Посипають додатково тертим сиром пармезан.

5. Випікати в попередньо розігрітій духовці протягом 10-15 хвилин, поки сир злегка не підрум’яниться.

Після… дістають фаршировані перці, посипають ще трохи рубаною петрушкою (при бажанні) і подають до столу.