Спочатку потрібно промити в прохолодній воді заздалегідь розморожені креветки, потім видалити у них кишкову темну вену, а також панцир і голову, але хвостик у цих морепродуктів необхідно залишити.
Спинкою вниз викласти оброблені креветки на обробну дошку, злегка відбити кухонним молоточком для того, щоб вони стали плоскими.
Далі потрібно приготувати панірування з кокоса, а для цього в миску слід всипати кокосову стружку. Розбити в цю ж посуд курячі білки, компоненти збити, влити трохи лимонного соку, насипати необхідну кількість крохмалю, а також мелений перець і сіль.
Гарненько збити всі інгредієнти до однорідності, потім вмочити в свіжоприготовлену кокосову паніровку по черзі всі тигрові креветки, після чого потрібно обсмажити ці морепродукти в розпеченому маслі з кожного боку за півтори хвилини.
Як тільки всі креветки в кокосової паніровці будуть готові, перекласти їх на паперовий рушник, підсушити і трохи остудити, в цей же час можна зайнятися приготуванням гострого цитрусового соусу.
Приготувати часниковий соус гострий з цитрусів.
На слабкий вогонь поставити невеликий сотейник, влити в нього весь цитрусовий сік, додати тертий часник в необхідній кількості, насипати мелений перець і цукровий пісок.
При постійному помішуванні готувати цитрусовий гострий перець ще п’ятнадцять хвилин на тихому вогні, потім остудити і подавати зі смаженими креветками в кокосової паніровці.