Закусочні картопляні часточки, запечені в беконі

Закусочні картопляні часточки, запечені в беконі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Такі ситуації виникають нерідко, коли приходять гості і зовсім не залишається часу на похід у продуктовий магазин та придбання яких-небудь додаткових компонентів для приготування святкових страв.

У цьому випадку згодиться рецепт закусочних картопляних скибочок, а готується така закуска з простих інгредієнтів, які завжди присутні в холодильнику запасливой господині.

Отже, для приготування закусочних картопляних скибочок в сыровяленом беконі знадобляться такі компоненти як:

– цедра лимонна, попередньо дрібно натерта (на свій смак);

– кухонна сіль, спеції (на свій смак);

– бульби картоплі найбільші (п’ять штук);

– базилік сушений подрібнений (на свій смак);

– бекон сиров’ялений (на свій смак);

– будь-яке рослинне масло, наприклад, оливкова (на свій смак).

Покроковий рецепт