Закусочні картопляні часточки, запечені в беконі

Закусочні картопляні часточки, запечені в беконі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очистити спочатку картопляні бульби і товстенькими їх нарізати скибочками, потім кожен шматочок картоплі слід обернути в широкий скибочку бекону.

Перекласти все заготівлю форму з жаростійкого матеріалу, присипати їх зверху невеликою кількістю солі, посипати дрібно натертою цедрою лимона.

Крім того, заготівлі картопляні, обернути беконом, приправити сушеним подрібненим базиліком, змастити їх маслом.

Далі готувати картопляні закусочні скибочки в сыровяленом беконі 15 хвилин у мікрохвильовій печі при потужності, що дорівнює 800 Вт або в духовці, розігрітій до 180 градусів.