Салат з ананаса і курки, з вимоченим в апельсиновому соку ізюмі, здивує ваших гостей. Особливо, якщо ви подасте салат на листя салату!
Покроковий рецепт
З апельсина вичавлюють сік і заливають їм промитий ізюм без кісточок. Цю суміш доводять до кипіння і залишають настоюватися на двадцять хвилин. Потім сік можна зливати.
Куряче філе відварюють в солоній воді до готовності і ріжуть невеликими кубиками.
М’якоть ананаса нарізати кубиками. Змішати курячі шматочки з ананасом, додати майонез, каррі, сіль і перець за смаком.
Подають готовий салатик на блюді або на листках салату, як я. Зверху присипати маринований в апельсиновому соку, родзинками і присипати тертим кокосом. Приємного апетиту!