Закусочний пиріг з листкового тіста з беконом і яйцями

Закусочний пиріг з листкового тіста з беконом і яйцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибулю шаткують і прогрівають в розтопленому маслі, поки він не стане м’яким і не зменшиться в обсязі. Залишають до повного охолодження.

Для такої кількості продуктів підійде форма розміром 18 на 24 див. Її треба вистелити пергаментом, захопивши стінки. Потім папір вийняти, розкласти на столі. Рівно за її розміром розкачати тісто (250 г).

Форму змочують водою і повертають у неї пергамент з розкладеним тестом. Остиглий цибулю розподіляють за нього рівним шаром.

Викладають смужки бекону. Розбивають яйця і присипають зелений рубленим цибулею і тертим сиром. За бажанням можна додати прянощі і спеції.

Форму ставлять на півгодини в духовку, розігріту до 200 градусів. Готовий пиріг можна трохи охолодити перед подачею. Але він смачний і теплим, і повністю остившім.