Наивкуснейшая закуска, яка готується з тонкого лаваша. Начинка складається з корейської морквини, шинки і вершкового сиру.
Інгредієнти
Лаваш тонкий – 1 шт. | |
Сир плавлений (вершковий) – 5 ст. ложок | |
Морква по-корейськи – 100 гр | |
Шинка – 100 гр |
Пропонований рецепт можна запропонувати для святкового застілля. Така страва прикрасить і повсякденне меню. Оскільки не один з інгредієнтів цього простого рецепту не вимагає термічної обробки (варіння), то і його реалізація займе не так багато часу. Страва з тонкого лаваша можна сміливо віднести до категорії страв «гості на порозі». Отже, озброюємося потрібними інгредієнтами, зазначеними у переліку продуктів, і приступаємо до формування смачного рулету з корейською морквою і шинкою.
Покроковий рецепт
Беремо тонкий лаваш. Розгортаємо його і розстилаємо на рівній поверхні робочої зони кухонного столу. Змастимо лаваш тонким шаром вершкового плавленого сиру. Якщо такий продукт відсутня на момент реалізації рецепту, то його можна замінити звичайним майонезом.
Далі піде шар з корейської моркви. Інгредієнт розподіляємо рівномірно по поверхні тонкого лаваша, змащеного вершковим сиром.
Наступний шар – шинка. Продукт переносимо на обробну поверхню і тонко нарізаємо кільцями. Викладаємо нарізку з шинки поверх шару із корейської моркви.
Лаваш з викладеної начинкою акуратно згортаємо у формі рулету.
Тепер беремо харчову плівку і туго обгортаємо рулет з лаваша. На 20-30 хвилин поміщаємо рулет в холодильник.
Готовий рулет розрізаємо на порції і подаємо до столу! Всім приємного апетиту!