Закусочний рулет з щуки, фарширований грибами і шпинатом

Закусочний рулет з щуки, фарширований грибами і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страви з риби поживні і смачні. За своїми якостями вони не поступаються м’ясних страв. Але в рибі є велика перевага перед м’ясом, вона набагато легше і швидше засвоюється нашим організмом. За вмістом жиру рибу можна розділити на жирну, середньої жирності і худу. До жирних сортів відносяться лосось, осетри, вугор і деякі види оселедця. Риба середньої жирності — це короп, камбала. Худа риба — щука, окунь, тріска, судак.

Є безліч рецептів рибних страв. Якщо ви терпляча господиня і любите подати родині та гостям щось незвичайне з простих продуктів, тоді цей рецепт для вас. Будемо готувати рулет з фаршу щуки з грибами, запечена в духовці.

Покроковий рецепт