Цей салат настільки швидко і легко готується, ви просто здивуєтеся! Всі інгредієнти змішуються і подаються на скибочках хліба з пророслих зерен, житніх сухарях,на листі салату або на скибочках овочів
Інгредієнти
стиглий авокадо – 1 шт. | |
тунець консервований – 1 банка | |
діжонська гірчиця – 1 ст. ложка | |
оливкова олія – 2 ст. ложки | |
кокосове масло – 1 ст. ложка | |
паприка – за смаком | |
лимонний сік – 5-8 крапель | |
стручковий перець червоний – за смаком та бажанням |
Салати в поєднанні авокадо і тунця ідеальні. Їх не заправляють майонезом і навіть сметаною. зазвичай заправкою служить оливкова олія і то в невеликих кількостях. Уявляю салат з авокадо і тунцем, який легко може послужити закусочним варіантом на будь-яке торжество.
Покроковий рецепт
Стиглий авокадо помити, очистити від шкірки, розрізати навпіл, видалити кісточку. М’якоть плоду порізати на шматочки, перекласти в чашку. В цю ж чашку закинути консервований тунець (не забудьте попередньо злити зайву рідину і додати всі інгредієнти, що залишилися. Всі розім’яти виделкою.
Подавати закусочний салат на смажених тостах, чорному зерновому хлібом, на овочах або листках салату. Приємного апетиту!