Заливна лимонна шарлотка з яблуками

Заливна лимонна шарлотка з яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У миску забиваємо три курячих яйця. Підсипаємо до них відразу цукровий пісок. Озброюємося міксером, інгредієнти збиваємо.

В солодку яєчну масу, що у нас вийшла, вливаємо сік половинки середнього лимона. Перемішуємо інгредієнти злегка.

У миску просіваємо пшеничне борошно разом з розпушувачем.

Слідом додаємо попередньо розтоплене вершкове масло. Інгредієнти ще раз добре перемішуємо. Тісто для шарлотки готово.

Включаємо духовку, виставляємо її температурний режим на 180 градусів. Яблука очищаємо від шкірки і серцевини. Нарізаємо шматочками яблука-кубиками. Форму трохи змащуємо вершковим маслом. Присипаємо дно панірувальної сумішшю. Виливаємо половину тіста. За нього розподіляємо яблучну нарізку.

Покриваємо яблучний шар рештою тестом.

Відправляємо шарлотку з лимоном і яблуками в духовку приблизно на 30 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною лучиною.

Пиріг охолодити, витягаємо з форми, ділимо на частини і подаємо до столу з улюбленими напоями! Пригощайтесь на здоров’я!