Інгредієнти
Буряк – 2 шт. | |
Вершки – 100 мл | |
Сир Фета – 50 г | |
Часник – 1 зубчик | |
Петрушка – кілька листочків |
Як приготувати Запечена буряк під сирним соусом
Покроковий рецепт
Буряк укласти у форму для запікання, налити трохи води, накрити фольгою, запікати при температурі 210 З близько 1 години.
Петрушку дрібно порубати. Часник очистити і подрібнити. У маленьку каструлю влити вершки, додати часник і петрушку, закип’ятити, вимкнути, дати настоятися під кришкою близько 15 хвилин.
Сир Фету розім’яти виделкою, додати до вершків, ще раз закип’ятити, помішуючи. Вимкнути.
Буряк почистити, нарізати кружальцями, викласти на блюдо, полити сирним соусом. (Солити буряк немає необхідності, так як сир Фета і так солоний).
Зверху посипати подрібненою петрушкою.
Приємного апетиту!