Пікантна картопля з беконом – золотистий апетитний гарнір в сільському стилі!
Інгредієнти
Сіль – за смаком | |
Бекон (подчеревок) – 12 скибочок | |
Картопля – 6 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Паприка – за смаком | |
Спеції до сала – за смаком | |
Сушений часник – за смаком |
Смачна, золотиста і ароматна картопля з беконом, цибулею і часником – ідеальний гарнір для відпочинку на природі, літніх вечорів і весняних пікніків. Страва готується просто, легко та швидко – всього з трьох інгредієнтів і ароматних спецій!
Покроковий рецепт
Спершу потрібно нарізати картоплю на половинки, промити і висушити. Натерти картоплю спеціями, паприкою, сіллю. Залишити маринуватися на кілька хвилин.
Викласти половинки коренеплоду в глиняну форму, змащену маслом.
Нарізати тонкими кільцями цибулю і викласти на картоплю.
Покрити половинки картоплі, нарізаного скибочками бекону.
Посипати блюдо сухим часничком і білим перцем. Відправити картоплю з беконом і цибулею в духову шафу, розігрітий до 200 градусів. Запікати коренеплід до рум’яності і м’якості. За п’ять хвилин до готовності відкрити кришку, щоб сало гарненько выжарилось, стало золотистим і апетитним.
Смачний, ситний і неймовірно ароматний гарнір готовий!
Подавати картоплю разом з холодними салатами зі свіжих овочів, освіжаючими закусками і сметанним соусом. Приємного апетиту!