Запечена картопля з грибами

Запечена картопля з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Правильне харчування це – великий плюс для організму.

Інгредієнти

Картопля – 6 штук (великий)
Цибуля – 1 штука
Смажені печериці – 1 кг
Сир плавлений – 2 штуки
Сіль, перцю – за смаком

Як приготувати Запечена картопля з грибами

Для приготування цієї страви нам знадобиться: картопля, цибуля, плавлений сир, смажені гриби (печериці).

Покроковий рецепт

Для початку беремо чистимо та миємо картоплю. Промитий картоплю нарізаємо кільцями і викладаємо перший шар на деко

Солимо за смаком

І перчимо

Другим шаром викладаємо дрібно нарізану цибулю.

Обсмажуємо порізані шампіньйони.

Третім шаром викладаємо смажені шампіньйони і ставимо в духовку на 45 хвилин.

Після того як наша картопля приготується посипаємо плавленим сиром.

Після того як наша картопля приготується посипаємо плавленим сиром і відправляємо в духовку ще на 15 хвилин.

Наша картопля готова, приємного апетиту!