Для приготування ароматної картоплі потрібно очистити всі коренеплоди і цибульку, гарненько вимити овочі. Картоплю нарізати на невеликі тонкі часточки – щоб овоч швидше пропікся.
Подрібнити моркву і селеру на невеликі скибочки.
Додати спеції за смаком – паприку, хмелі-сунелі і орегано.
Додати подрібнену цибулю та печериці.
Заправити січені овочі сметаною, перемішати і довести до смаку за допомогою перцю і невеликої кількості солі. Відправити картоплю в духову шафу, розігрітий до 200 градусів, не менше, ніж на 40 хвилин. Пі приготуванні блюдо слід накрити кришкою.
Готову картоплю з овочами викласти на тарілки і подавати до столу!
Такий гарнір ідеально доповнить м’ясні та рибні страви, підкреслить своїм ароматом і ніжним смаком літні овочеві салати. Приємного апетиту!