Запечена курка, з родзинками і грибами

Запечена курка, з родзинками і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку, потрібно злегка відбити м’ясні шматочки.

Натерти філе курячого стегна сіллю і сумішшю перців.

Викласти стегна у форму для запікання, посипати рубаним ріпчастою цибулею.

Посипати м’ясо сушеним часником і розпареним родзинками.

Викласти другий шар курячого філе.

Посипати курку гриби, попередньо обсмажені з цибулею.

Змастити страву сметаною і відправити в духову шафу, виставивши температуру до 180 градусів. Готувати до м’якості і білого розрізу м’яса, близько сорока хвилин.

Подавати ароматне і смачне м’ясо з солодкуватим родзинками і тонкою ноткою часничку і грибів до столу! Приємного апетиту!