Простий рецепт запеченої курячої грудки в беконі з сиром.
Інгредієнти
Куряча грудка без шкіри – 700 гр (чим менше грудка, тим легше буде завернути) | |
Бекон – 300 – 400 гр | |
Твердий сир – 100 гр | |
Сіль – 2 г |
Куряче м’ясо вважається дуже корисним, а куряча грудка без шкіри знаходиться на першому місці в списку дієтичних продуктів. Не дарма, саме курячі грудки рекомендовано є спортсменам і тим, хто просто хоче схуднути. Але оскільки грудки зовсім не жирні, приготовлені з них страви часто виходять досить «сухуватими». Один з варіантів приготування соковитої курячої грудки використання «шуби» з бекону. При цьому, чим менше куряча грудка, тим соковитіше вона виходить.
Покроковий рецепт
Ріжемо сир на товсті довгі смужки.
Моєму курку, шляхом надрізання, робимо в ній кишеньку, кладемо туди сир і закриваємо його. Трохи присаливаем курячу грудку.
Замотуємо курку в бекон (якщо бекон короткий, просто прикриваємо їм грудку), встромляємо зубочистки, щоб бекон не з’їхав. Ставимо в духовку на 25 хвилин при 200 градусах.