Запечена риба з рисом та овочами

Запечена риба з рисом і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для основного:
філе рибне – 600 г
сіль – за смаком
часник – 2 зубчики
сушеного орегано – 1/2 чайної ложки
червоний перець, пластівці – за смаком
цукіні (або кабачки) нарізані – 2 середніх
помідори – 2 середніх
свіжого базиліка – 4 столові ложки нарізаного
сир пармезан (необов’язково) – 4 чайних ложки
Для гарніру:
дрібного цибулі, дрібно нарізаного – 1/2 пучка
оливкової олії – 1/2 їдальні ложки
свіжий базилік – 2 їдальні ложки
рис – 1 чашка
сіль – на смак
лимонний сік і лимон – 1/4 соку + лимон для подачі

Як приготувати Запечена риба з рисом та овочами