|
Для основного:
|
|
філе рибне – 600 г |
|
сіль – за смаком |
|
часник – 2 зубчики |
|
сушеного орегано – 1/2 чайної ложки |
|
червоний перець, пластівці – за смаком |
|
цукіні (або кабачки) нарізані – 2 середніх |
|
помідори – 2 середніх |
|
свіжого базиліка – 4 столові ложки нарізаного |
|
сир пармезан (необов’язково) – 4 чайних ложки |
|
Для гарніру:
|
|
дрібного цибулі, дрібно нарізаного – 1/2 пучка |
|
оливкової олії – 1/2 їдальні ложки |
|
свіжий базилік – 2 їдальні ложки |
|
рис – 1 чашка |
|
сіль – на смак |
|
лимонний сік і лимон – 1/4 соку + лимон для подачі |
Як приготувати Запечена риба з рисом та овочами