Перший крок – це варіння рису до напівготовності. Промиємо рис і відправимо його в каструлю. Варимо до напівготовності у злегка підсоленій воді.
Тим часом підготуємо шматочки фольги, так, щоб вмістилася рибка з овочами та рисом.
Потім дрібно нашинкуем гуртками цукіні. Поріжемо зелень і томати. Часник дрібно порубаємо. Цукіні (або кабачок) можна одразу викласти шаром на фольгу.
Рибне філе, поперчити, посолити зверху викласти на нього рубаний часник, прянощі і зелень. Риба вийде дуже соковитою і ароматною! Укласти рибу на цукіні (кабачки), зверху викласти помідори і зелень.
Напівготовий рис змішуємо з порізаним дрібненько цибулею, зеленню, солимо, додаємо трохи лимонного соку та олії, перемішуємо. Поруч з рибою на фольгу викладаємо рис.
Фольгу звертаємо конвертиком, ретельно загортаючи його краю.
Викладаємо конвертики на деко і відправляємо в духовку розігріту до 180 градусів на 25-30 хвилин.
Лосось і рис дуже виграшний дует. Рибу ми похвалили, тепер черга рису. Ця крупа допомагає виводити шлаки і зайву рідину. Тому наша страва є корисним в квадраті.
Отже, акуратно відкриваємо пакети, пари дуже гарячі. Подавайте запечену рибу у фользі або ж викладіть на тарілку. Посипте блюдо базиліком і тертим пармезаном і насолоджуйтеся! Приємного апетиту.