Запечена салака з копченої паприкою

Запечена салака з копченої паприкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запечена салака з копченої паприкою – це смачне і пікантне блюдо швидкого приготування. Для створення такої рибної закуски потрібно всього півгодини але результат того вартий. Блюдо здивує багатогранністю смаків, цікавим копченим ароматом і відтінком багаття. Салака виходить ніжною, соковитою, пряної, а завдяки паприці створюється відчуття, що рибка приготована на цьому вогнищі! До того ж, така закуска неймовірно проста в приготуванні і бюджетна. Експериментуйте з маслами і спеціями, додайте овочі і лимонний сік за смаком і насолоджуйтеся цікавою закускою!

Покроковий рецепт